Ecstasy Rádió - Logo
Menü
Hallgasd Online!
Shoutcast
Az alábbi on-line rádiók hallgatásához winamp szükséges! A winampot nálunk is letöltheted az alábbi ikonra kattintva:

winamp letöltése

Közszolgálati rádiók
 · MR1 Kossuth Rádió
 · MR2 Petőfi Rádió
 · MR3 Bartók Rádió
Belföldi rádióadók
 · Sunshine FM
 · Csaba Rádió
 · Sláger FM
 · Class FM
 · Aktív Rádió
 · Amadeus Rádió
 · Gong Rádió
 · Info Rádió
 · Jazzy Rádió
 · Trió FM
 · Korona FM 100
 · 89.5 Music FM
 · Rádió 1
Ecstasy Rádió - Chat
Ha szeretnél egy jót csevegni, akkor hívd meg barátaidat is az Ecstasy Rádió chatszobájába! Bárki beléphet regisztráció nélkül is, de egy felhasználónevet mindenképpen meg kell adni belépéskor, a jelszó mezőt pedig egyszerűen üresen kell hagyni! Ajánlott azonban regisztrálnod egy felhasználói nevet, mert ebben az esetben mindig ugyanazzal a nicknévvel léphetsz be és korlátlan ideig benn is tartózkodhatsz. A nem regisztrált felhasználókat a rendszer 20 perc elteltével automatikusan kilépteti. A regisztráció mindenki számára ingyenes. A regisztrálandó felhasználónév nem lehet 10 karakternél hosszabb és lehetőség szerint ne használj speciális karaktereket! Jó szórakozást és kellemes csevegést kívánunk!

A chatszobában olvasható üzenetekért, hozzászólásokért azok publikálásáért mindenkor kizárólag a hozzászólás tulajdonosa felel. A chatszoba üzemeltetője (www.ecstasyradio.hu) az olvasható üzenetekért, hozzászólásokért semmilyen felelősséget nem vállal! A chatszobába történő belépés előtt minden egyes felhasználó elolvasta, megértette és egyetért a jelen felhasználási feltételekkel!


- Fejlesztés alatt! -


Pontos idő
Névnap

Linkek
Információ
Honlapunk HTML 4.01 nemzetközi szabvány szerint készült. Az oldal ellenőrzéséről a W3C gondoskodik. Oldalaink megfelelő működéséhez java és flash bővítmények szükségesek. Ezek is letölthetők innen, a megfelelő logóra kattintva!

Valid HTML 4.01 Transitional
Valid CSS Document!
Macromedia Flashplayer letöltése
Java bővítmény letöltése
Adobe Reader letöltése
Copyright © 2007-2019
ECSTASY RÁDIÓ © 2007-2019
Minden jog fenntartva.
Webdesign: HMZ