A Felhasználási szabályok megszegése miatt 2010. November 3-án ismételten több felhasználónk regisztrációját és bannerét is törölnünk kellett rendszerünkből! Felhívjuk a figyelmét minden kedves bannercsere partnerünknek, hogy a regisztrációs oldalon található felhasználási feltételeinket sziveskedjenek elolvasni, megérteni, elfogadni és a továbbiakban azt betartani! Köszönjük! Minden kedves bannercsere partnerünknek sikeres weboldalakat kívánunk!
Regisztrációs Feltételek
Ezen az oldalon regisztrálhatod weboldalad az Ecstasy Rádió web-toplistájára! Felhívjuk a figyelmet, hogy toplistánkra kizárólag pornó, szex, xxx, warez, torrent és további jogellenes tartalmaktól mentes, igényes weboldalakat regisztrálunk! A nem magyar nyelvű, illetve ritkán látogatott lapok automatikusan elutasításra kerülnek. A rendszer működéséhez szükséges kódot feltétlenül illeszd be az index oldalad forráskódjába, mert ellenkező esetben weboldalad regisztrációja automatikusan törlődni fog! Ha a regisztrált oldalt nem, illetve csak nagyon ritkán látogatják (például az adott lapot egy héten belül senki sem tekinti meg), akkor a rendszer ezt úgy értelmezi, hogy linkcsere szempontjából nem hasznos oldalról van szó és ebben az esetben is törlésre kerül a regisztráció. Éppen ezért célszerű a webhelyed leglátogatottabb lapjába illeszteni a linkkódot, melynek meglétét rendszerünk folyamatosan, adminisztrátoraink pedig adott időközönként ellenőrzik. Amennyiben weboldaladon nem látható a linkkód által generált matrica, úgy az oldalt felszólítás nélkül töröljük rendszerünkből! A kód rejtett frame-ben, görgetősávban történő elhelyezése nem támogatott. A beillesztendő HTML-kód belépés után a felhasználói vezérlőpultban található. A belépéshez szükséges adatokat e-mailben küldjük el részedre. Ha bármilyen problémába ütközöl a toplistánkkal kapcsolatban, akkor bátran fordulj hozzánk kérdéseddel! E-mail címünk: A regisztrációkor megadott email címre a rendszer a későbbiekben üzenetet küldhet. Az Ecstasy Webtop linkcsere rendszer által kiküldött üzenet minden esetben csak a rendszer működésével kapcsolatos információt küldhet. így garantáljuk, hogy az üzenet nem tartalmaz semmiféle reklámot, üzleti ajánlatot, és egyéb nem releváns tartalmat. Ha szükségesnek látod, akkor csatlakozás után is bármikor módosíthatod, megváltoztathatod bannered, illetve törölheted a regisztrációt. Törlés után adataid véglegesen elvesznek, nem visszaállíthatóak. Az újabb csatlakozáshoz új regisztráció szükséges. Ha az alábbi űrlapon bekért adatokat megfelelően kitöltöd és csatlakozol web-toplistánkhoz, ezzel együtt a felhasználási feltételeinkkel is egyetértesz. Sikeres regisztrációt és látogatott weboldalakat kívánunk!

Ecstasy Webtop

Felhasználó
Itt kell megadni egy felhasználói nevet és egy hozzá tartozó jelszót melynek segítségével a Toplista rendszer azonosítani fog. Lehetőleg a megadott név csak kisbetűkből álljon és ne használj speciális karaktereket! A jelszó csak számokat és ékezet nélküli betűket tartalmazzon! Ne feljtsd el megadni a pontos jelszavad a "jelszó ellenőrzés" mezőben is! Felhasználói nevedet és jelszavadat jól jegyezd meg, mert csak ezek ismeretében tudsz belépni rendszerünkbe!Webhely
A regisztrálni kívánt weboldal adatait itt kell megadnod helyesen! A weboldalad internetes elérési útját, az oldalad néhány szavas címét, majd bővebb leírását 255 karakterig, melyben kifejtheted, hogy weboldaladnak mi a témája. Ezek után ki kell választanod a megfelelő kategóriát, amelybe a regisztrálni kívánt oldalad besorolható. A következő pontban lehetőséged van az oldalad bannerét is belinkelni. Figyelem! Csak szabványos 468x60 pixel méretű *.jpg , *.gif és *.png kiterjesztésű bannereket engedélyezünk. Ha nics bannered, vagy nem felel meg feltételeinknek, akkor ezt a részt hagyd üresen! Miután ezzel végeztél, add meg helyesen a jelenleg használt e-mail címedet, melyre a rendszer küldeni fogja a regisztrációhoz szükséges levelet!

Biztonság
A spam robotok kivédésének céljából válaszolnod kell néhány egyszerű kérdésre is, melyeknek segítségével a toplista rendszer meggyőződik arról, hogy valós személy regisztrált az oldalon, nem pedig egy robot. Ha mindent helyesen kitöltöttél, akkor a regisztráció befejezéséhez csak klikkelj a "Csatlakozás" gombra! A regisztráció sikerességéről emailben fogunk értesíteni.
Valid XHTML 1.0 Transitional Ecstasy Rádió Toplista Valid CSS!